Service TV

Service TV

Televizorul dvs. nu mai porneste? Aveti probleme cu imaginea sau cu sunetul?

Sunteti in cautarea unui profesionist in service TV? Sunati chiar acum la 0766.728.172

Reparatiile de televizoare se fac in Bucuresti, indiferent de sector, si in unele zone din imprejurimi.

Daca aduceti televizorul defect la atelierul nostru de service TV, identificarea defectiunii se face pe loc si nu trebuie sa platiti nimic!

Inainte de a investi intr-un televizor nou, verificati la cat se ridica costul reparatiei pentru aparatul defect, ca sa puteti lua o decizie cat mai buna.

Oferim 1 an garantie la orice reparatie TV!

Desi in general fiabile, unele televizoare se pot defecta in perioada de postgarantie si au nevoie de service TV ocazional.

Remedierea defectiunilor cere cunostinte de inalta tehnologie și expertiza ce pot fi asigurate doar de electronisti cu experienta indelungata.

Producătorii de televizoare continua să introducă modele noi pe piata si incearca sa convinga clientii sa achizitioneze ultimele modele aparute.

Dar de multe ori este mai rapid si mai convenabil din punct de vedere financiar sa apelati la un specialist in service TV decat sa cumparati un aparat nou.

Majoritatea televizoarelor, mai ales daca apartin unor branduri de prestigiu, pot fi reparate la un pret avantajos si sunt de o calitate mai buna decat importurile ieftine de astazi.

Electronistii nostri dispun de cunostintele si dotarile necesare pentru a asigura service TV rapid, de calitate si la preturi rezonabile!

Aruncati o privire in site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile noastre si garantiile pe care le oferim pentru service TV.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la 0766.728.172

Pe măsură ce tehnologia a evoluat, si noi a trebuit sa fim permanent la curent cu noutatile.

Pentru ca lucram de multi ani in domeniul service TV, ne-am familiarizat cu modelele noi de televizoare si cu cele mai recente tehnologii.

Astfel ca reparam televizoare de orice tip: clasice cu tub catodic (CRT), TV LCD, TV LED si TV Plasma.

Putem asigura service TV profesional pentru toate brandurile de televizoare, cunoscute sau mai putin cunoscute:

SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, SHARP, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, VESTEL, NEI, ORION, DAEWOO, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Avem pe stoc o gama larga de piese de schimb. Folosim doar componente noi si calitative, procurate prin reteaua de furnizori cu care colaboram de mai multi ani.

Avem prețuri bune si o calitate a serviciilor care fac ca cei care au apelat la noi o data sa mai revina.

Tot ce trebuie să faceti este să ne contactati telefonic, sa ne spuneti ce problema intampinati cu televizorul dvs., si de restul ne ocupam noi!

Reparatii televizoare este specialitatea noastră!

Sunati chiar acum si va veti convinge de promptitudinea si profesionalismul specialistilor nostri in service TV! Va asteptam.

Sunati chiar acum la 0766.728.172 pentru informatii si programare.