Depanator TV pentru service TV Toshiba

Service TV

Depanator TV pentru service TV Toshiba, cu vasta experienta si in alte marci de televizoare, asigur reparatii de calitate in Bucuresti si imprejurimi.

Ofer 1 an garantie la majoritatea reparatiilor!

Pentru informatii si programare service TV Toshiba (sau alte marci) sunati chiar acum la numarul de telefon 0766.728.172

Televizorul ramane cel mai la indemana mijloc de informare si divertisment.

Chiar daca are nevoie ocazional de interventia unui depanator TV, odata remediat defectul, televizorul mai poate functiona inca multi ani fara probleme.

Lucrez ca depanator TV de multi ani si dispun de documentatia, aparatura si competentele necesare pentru a asigura service (inclusiv service TV Toshiba) la standarde profesionale.

Despre marca de televizoare Toshiba

Toshiba Corporation este o multinationala japoneza care fabrica si distribuie in toata lumea produse electronice si IT, echipamente si sisteme de comunicații, sisteme industriale, aparate de uz casnic, echipamente medicale si de birou etc.

Este unul din cei mai mari furnizori de semiconductoare si calculatoare personale din lume.

Numele Toshiba este legat de numeroase produse inovatoare: primul radar (1942), primul televizor cu tranzistori si primul cuptor cu microunde (1959), sistemul RMN (1982), primul laptop (1986), primul DVD (1995) si HD DVD (2005).

De-a lungul istoriei sale, Toshiba Corporation a facut numeroase achizitii corporative si s-a extins pe piata in continua crestere a electronicelor.

In perioada 2001 - 2008, Orion Electric a furnizat pentru Toshiba televizoare si produse video, pentru a satisface cererea de pe piata nord-americana.

In 2004, Toshiba a incetat sa mai fabrice televizoare cu tub catodic si doi ani mai tarziu televizoare cu plasma.

Pentru a-si asigura competitivitatea viitoare in productia de televizoare si ecrane plate, Toshiba a facut o investitie considerabila pentru dezvoltarea unui nou tip de tehnologie de afisare, numit SED

Ca depanator TV, asigur service (inclusiv service TV Toshiba) la domiciliul clientului si la atelierul situat in sectorul 2, Bucuresti.

Daca aduceti televizorul defect la atelier, verificarea lui nu va costa nimic si se face de obicei pe loc.

Odata ce vi se comunica durata si costul reparatiei, ramane sa hotarati daca vreti sau nu sa-l reparati. Pentru ca sunt si situatii cand costurile de reparatie nu se justifica si e mai rentabil sa achizitionati un televizor nou.

Va asigur ca preturile pe care le practic ca depanator TV sunt rezonabile si corecte, pentru ca un client multumit va mai apela probabil si alta data la serviciile mele.

Ofer seriozitate si servicii de calitate, in conditii de siguranta si eficienta.

Pentru service TV Toshiba ( si alte marci de televizoare), utilizez doar componente noi, calitative, din stocul permanent de la atelier sau de la furnizorii de profil cu care colaborez de mai multi ani.

Practica indelungata m-a ajutat sa ma perfectionez in cele mai recente tehnologii, in consecinta repar orice marca si model de televizor: cu tub catodic CRT, TFT, LCD, LED sau Plasma.

Cautati un depanator TV competent pentru service TV Toshiba sau orice alta marca sau model de televizor?

Ma puteti contacta chiar acum la telefon 0766.728.172