Service TV Bucuresti orice sector

Service TV

Aveti probleme tehnice cu televizorul dvs.? Apelati cu incredere la unul din specialistii nostri, sunand la 0766.728.172 !

Ne ocupam de mai multi ani de service tv Bucuresti orice sector si avem o bogata experienta de lucru, pentru ca dinamica pietei audio-video ne obliga sa fim permanent la curent cu noile tehnologii.
Dispunem de documentatia si aparatura necesara si asiguram interventii de calitate la preturi net avantajoase pentru clientii nostri.

Efectuam service tv Bucuresti orice sector si raspundem oricarei solicitari cu promptitudine, profesionalism si seriozitate.

Pentru clientii nostri oferim 1 an garantie la orice reparatie!

Ne putem deplasa la cerere la domiciliul dvs., daca acesta este situat in Bucuresti sau unele zonele din imprejurimi. Doar in cazul unor defectiuni mai deosebite, care nu pot fi depistate decat cu aparatura speciala, va fi necesar sa aduceti tv la atelierul nostru situat in Bucuresti sector 2.

Interventia presupune 2 etape:

  1. Verificare - identificarea componentei (componentelor) defecte. Daca aduceti tv dvs. la sediul firmei noastre si verificarea se poate face pe loc, nu va costa nimic. Daca optati pentru reparatie tv la domiciliu, se va percepe un tarif suplimentar pentru deplasare, Tariful este rezonabil si variaza in functie de zona in care va trebui sa ne deplasam.
  2. Reparatia tv propriu-zisa - inlocuirea componentei defecte pe loc (in caz ca dispunem de componenta respectiva) sau inlocuirea ulterioara, dupa procurarea ei. Daca piesa respectiva nu se gaseste in magazinele de profil, ea se poate achizitiona prin comanda de la unul din importatorii directi cu care colaboram.

Executam service tv Bucuresti orice sector, pentru orice tip de aparat: CRT (tv clasice, cu tub cinescop), tv LCD, tv LED si plasma.

Serviciile noastre cuprind orice marca din cele comercializate pe piata romaneasca:
SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Ne-am straduit de-a lungul timpului sa ne optimizam costurile in avantajul clientilor nostri. Practicam preturi rezonabile pentru service tv Bucuresti orice sector, suntem flexibili si deschisi, pentru ca dorim ca fiecare client sa plece de la noi multumit si sa ne recomande mai departe cunoscutilor.

Contactati-ne acum! Va stam la dispozitie la nr de telefon 0766.728.172.