Reparati TV la pret avantajos | Service TV JVC si alte marci TV

Service TV

Doriti sa reparati TV–ul dvs. la pret avantajos si la standarde de calitate? Ne puteti contacta chiar acum la numarul 0766.728.172

Electronisti cu vasta experienta in service TV JVC si alte marci de televizoare, asiguram reparatii de calitate, durabile si la pret avantajos.

Pentru majoritatea reparatiilor TV oferim 1 an garantie!

Asiguram de multi ani service TV JVC (si pentru alte marci de televizoare) in Bucuresti si imprejurimi.

Avem documentatia si aparatura necesara pentru a realiza servicii profesionale, cu maxima eficienta.

Puteti sa reparati TV–ul dvs. la noi, indiferent ce model are televizorul: cu tub catodic CRT, TFT, LED, LCD sau plasma.

Despre marca de televizoare JVC

Fondata in 1927, Victor Company of Japan (prescurtat JVC) este o corporatie internationala specializata in productia de electronice.

Numele sau este mai ales cunoscut pentru introducerea, in 1939, a primului televizor din Japonia de fabricatie autohtona si pentru dezvoltarea sistemului Home Video (VHS), video recorder.

In 1960, JVC lanseaza pe piata primul sau televizor color.

In perioada 1953 - 2008, Matsushita Electric Industrial (Panasonic) a fost actionar majoritar la JVC.

In 2008, in urma fuziunii dintre JVC si Kenwood Corporation, s-a infiintat JVC Kenwood Holdings, corporatie multinationala cu sediul in Marea Britanie.

Alaturi de alte electronice de consum, compania produce si intreaga gama de televizoare color, comercializate in numeroase tari.

Efectuam interventii si la domiciliul clientului, dar puteti sa reparati TV–ul si la sediul nostru din Bucuresti, sector 2.

Verificarea aparatului se face gratuit daca alegeti sa reparati TV-ul defect, aducandu-l la noi la atelier.

Veti fi informat despre defectiunea gasita, costul si durata reparatiei.

Mai departe ramane sa hotarati daca vreti sa reparati TV–ul sau nu. Va asiguram ca executam reparatii la pret avantajos.

Pentru ca ne ocupam de mai mult timp de service TV JVC (si pentru alte marci de televizoare), ne-am optimizat serviciile si preturile in favoarea clientilor nostri.

Apelati la un profesionist ori de cate ori vreti sa reparati TV-ul dvs. defect., fiindca depanarea unui televizor necesita cunostinte ample si ani de experienta.

Pentru service TV JVC (si alte marci de televizoare) folosim piese de schimb noi si de calitate, din stocul nostru permanent sau procurate prin comanda de la furnizorii cu care colaboram.

Daca doriti sa reparati TV–ul dvs. la pret avantajos si sa beneficiati in acelasi timp de servicii profesionale si garantate, apelati cu incredere la noi!

Pentru informatii si programare sunati la 0766.728.172 si luati legatura cu unul din specialistii nostri in service televizoare, inclusiv service TV JVC.