Service tv LG

Service TV

Daca aveti nevoie de un depanator pentru un tv LG defect, ati ajuns unde trebuie!

Firma noastra va pune la dispozitie electronisti cu experienta si asiguram service tv LG, profesional si la preturi avantajoase. In plus, oferim 1 an garantie pentru orice reparatie!

Despre marca de televizoare LG

LG Electronics - cea mai importanta divizie a companiei sud-coreene LG Group – si-a inceput activitatea in 1958 sub numele de Goldstar, schimbat in 1995 in Lucky-Goldstar, de la care vine prescurtarea LG.

Pe piata producatorilor de electronice si electrocasnice, marca LG este asociata adesea cu ideea de calitate si performanta tehnologica.

LG produce monitoare HDTV, telefoane mobile, produse IT si electrocasnice, si este lider mondial in domeniul televizoarelor cu ecran plat.

De-a lungul anilor, LG a lansat pe piata toata gama de televizoare color: tv CRT, tv LCD, tv LED si Plasma si foarte noile tv OLED care folosesc o tehnologie bazata pe lumina organica emisa de o dioda. Ecranele OLED sunt deja folosite la smartphone-uri si tablete, si producatorii sunt de parere ca noua tehnologie este esentiala pentru dezvoltarea urmatoarei generatii de televizoare cu un consum redus.

O asociere foarte profitabila pentru LG a fost cea cu Philips, care a durat din 2001 pana in 2008, cand Philips si-a vandut actiunile sale.

LG Electronics este considerata una din cele mai inovative companii prin lansarea permanenta de produse noi, care aplica cele mai avansate tehnologii. In ultimul deceniu mai ales, investitiile in tehnologie si in produsele de top, purtand marca LG, au transformat compania intr-un jucator important pe piata de profil.

Pentru ca asiguram de mai multi ani service tv LG, dar si pentru alte marci de televizoare, suntem la curent cu noutatile in ceea ce priveste tehnologiile de varf.

Dispunem de aparatura si documentatia necesara pentru service tv LG, iar reparatiile pe care le efectuam sunt de calitate, durabile si la un pret rezonabil.

In functie de situatie, executam service tv LG la domiciliul clientului sau la sediul firmei noastre din Bucuresti, sector 2.
Zona de acoperire a serviciilor noastre este orasul Bucuresti, toate sectoarele, si unele locatii din apropierea Capitalei.

Pentru service tv LG, sau pentru orice alta marca de televizor, contactati-ne in cel mai scurt timp la nr 0766.728.172 si va veti putea convinge de promptitudinea si profesionalismul nostru.
Va asteptam!