Service tv Panasonic

Service TV

Daca aveti un tv Panasonic pe care doriti sa-l reparati, sunati chiar acum la 0766.728.172

Echipa de electronisti cu experienta, executa service tv Panasonic rapid, eficient, cu respectarea standardelor de calitate si la preturi atractive.
Apeland la noi, beneficiati de 1 an garantie la orice reparatie!

Asiguram service tv Panasonic, dar si pentru oricare alte marci de televizoare, fiindca dinamica pietei si cererea permanenta de servicii de depanare televizoare ne obliga sa fim la curent cu noile tehnologii de fabricatie.

Despre televizoarele marca Panasonic

Panasonic este un brand renumit si principalul nume de marca al corporatiei multinationale Panasonic Corporation.

Istoria Panasonic incepe in 1918, odata cu infiintarea de catre Konosuke Matsushita a unei fabrici de producţie a echipamentelor electrice in Japonia. Pe masura ce compania si-a extins activitatile si in exteriorul tarii, s-a creat brandul Panasonic pentru America de Nord (in 1955), intrucat in tara de origine numele fusese deja luat de altii.

In Japonia, produsele s-au vandut multi ani sub marca National, bine cunoscuta in Asia ca producatoare de aparate de uz casnic.

In 2008, Matsushita a schimbat numele companiei in Panasonic Corporation si toate produsele companiei au fost lansate sub aceeasi marca, Panasonic, pentru o mai mare recunoaștere internationala.

Compania japoneza produce si distribuie in toata lumea o gama variata de produse si componente electronice si electrocasnice, inclusiv televizoare de ultima generatie.
Numele Panasonic este sinonim cu calitatea, performanta, usurinta si siguranta in folosire.

Recent, Panasonic a lansat pe piata romaneasca o noua gama de televizoare, printre care si Smart TV-urile, cu ecran LCD, LED sau plasma, multe din modelele noi cu modul 3D.

In domeniul tehnologiei OLED, Panasonic a derulat propriile activitati de cercetare si dezvoltare. Recenta colaborare cu Sony Corporation vizeaza fabricarea panourilor OLED pentru productia de masa.

Executam service pentru toate modelele de televizoare produse in tara sau in lume, din marci cunoscute sau nu, inclusiv service tv Panasonic.

In functie de situatie, prestam service tv Panasonic la domiciliul clientului sau la atelierul nostru din Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti televizorul la sediul firmei noastre, dupa verificarea lui vi se comunica intr-o zi, maxim doua, defectiunea gasita, costul reparatiei si durata ei (pentru cazul in care piesele de schimb nu sunt disponibile si pot fi procurate numai pe comanda de la furnizorii cu care colaboram).

Mai departe ramane sa decideti dvs. daca doriti sau nu efectuarea reparatiei.
Verificarea facuta la sediul firmei noastre nu va costa nimic.

Inca de la infiintare, ne-am orientat spre satisfactia si fidelizarea clientului, fiindca ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti si sa ne recomande mai departe.

Nu ezitati, sunati chiar acum! Pentru service tv Panasonic va stam la dispozitie la nr de telefon 0766.728.172