Service TV Vestel

Service TV

Televizoarele fabricate de Vestel au patruns de mai multi ani si pe piata romaneasca.

Daca sunteti posesorul unui TV Vestel care s-a defectat, sunati acum la 0766.728.172 pentru a discuta cu unul din electronistii nostri specializati in service TV Vestel.

Asiguram interventii de calitate, rapide si la preturi competitive.

Acordam 1 an garantie pentru orice reparatie TV!

Firma noastra asigura service pentru orice marca si model de televizor, inclusiv service TV Vestel, in Bucuresti, toate sectoarele, si unele zone invecinate.

Avem experienta indelungata in service TV Vestel si folosim doar componente de schimb noi si calitative, procurate de la furnizorii cu care colaboram de mai multi ani.

Despre marca de televizoare Vestel

Infiintat in 1984, conglomeratul turc Vestel Electronics cuprinde 29 subsidiare care opereaza in mai multe tari: SUA, Marea Britanie, Rusia, Taiwan, China etc. Cele mai importante domenii de activitate sunt productia de electronice, IT, aparate de uz casnic si comunicare multimedia.

Vestel Electronics s-a alăturat Grupului Zorlu în 1994 si de atunci a fost in continua crestere, devenind in cativa ani cel mai mare producator european de bunuri de larg consum si printre primele din lume.

Vanzarile sale reprezinta la ora actuala 18% din piata europeana, pe locul al doilea dupa Samsung. Obiectivul companiei este ca in 2015, unul din patru televizoare vandute in Europa sa fie TV Vestel, cota de piata pe care a mai detinut-o de altfel in trecut.

Compania realizeaza cea mai mare parte din productie in Manisa, Turcia, unde se afla Vestel City, cel mai mare complex industrial din Europa, cu o suprafață de peste 1 milion de metri patrati.

Gama de televizoare produse de Vestel Electronics cuprinde TV TFT, TV LCD , TV Plasma, CRT cu ecran plat, TV digitale, TV avand hard disk sau DVD incorporat.

TV Vestel este mai putin cunoscut ca brand, pentru ca ca cele mai multe dintre televizoare sunt vandute sub alte nume de marca: SEG în Germania, Teletech în Marea Britanie, Luxor (fosta marca suedeză detinuta anterior de Nokia) si Vestfrost in tarile nordice.

Branduri consacrate ca Grundig, Akai, Hyundai, JVC, Sanyo, Hitachi etc. folosesc şasiuri fabricate de Vestel. De asemenea, Vestel produce sub licenta Telefunken si Innohit, dupa ce a cumparat drepturile de marca.

Pe piata romaneasca se vand la preturi accesibile televizoare marca Myria, produse tot de Vestel.

Succesul companiei Vestel Electronics se explica prin strategiile sale de marketing, investitiile in noile tehnologii, accesibilitatea preturilor, flexibilitatea productiei si adaptarea permanenta la cerintele unei piete in continua schimbare.

Asiguram service Tv Vestel profesional, rapid si la preturi avantajoase!

Sunati chiar acum la 0766.728.172 pentru informatii si programare.