Service TV Beko

Service TV

Probleme cu un TV Beko? Ati ajuns unde trebuie!

Experienta indelungata in service TV Beko si cunostintele extinse privind tehnologiile folosite in constructia de televizoare ne permit sa asiguram reparatii durabile, de calitate, eficiente si la un pret avantajos pentru clientii nostri.

Sunati chiar acum la 0766.728.172 pentru informatii si programare.

Pentru majoritatea reparatiilor TV oferim 1 an garantie!

Asiguram service TV Beko in Bucuresti, toate sectoarele si unele zone din imprejurimi.

Despre marca de televizoare Beko

Beko este numele de brand al companiei Arçelik A.Ș. din Turcia, controlata de Koç Holding. Fondata in 1955, este una dintre cele mai tinere branduri de aparate electrocasnice si electronice de larg consum, printre care se numara si televizoare.

Beko s-a bucurat de suces mai ales in ultimele doua decenii si impreuna cu rivalul sau, Vestel, reprezinta mai mult de jumatate din productia europeana de televizoare.

In 2004, achizitioneaza o parte din produsele electronice ale firmei germane Grundig, pentru ca in 2009 sa fuzioneze cu aceasta si sa-si schimbe denumirea din Beko Elektronik in Grundig Elektronik.

Beko produce toata gama de televizoare color, atat clasicele TV cu tub catodic (CRT) cat si TV LCD si Plasma. Şasiurile produse de compania turca se regasesc in foarte multe televizoare comercializate sub diferite denumiri : Beko, Grundig, Bluesky, Supertech, LG, Hyundai, Arctic etc.

Pentru defectiunile uzuale avem pe stoc piesele necesare si cele mai multe defecte la televizoare le putem remedia pe loc.

Folosim doar componente noi, de calitate, furnizate de colaboratorii nostri cu care lucram de mai multi ani.

Piesele de schimb mai deosebite sau mai greu de gasit, se pot procura prin comanda si sunt livrate in cateva zile.

Asiguram service TV Beko la domiciliul clientului sau la atelierul nostru din Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti televizorul la sediul nostru, nu platiti nicio taxa de diagnosticare, pentru ca aceasta se face gratuit.

Oferim service TV Beko de calitate si la preturi rezonabile, astfel incat fiecare client sa fie multumit si sa apeleze si alta data la noi.

Electronistii nostri sunt deplin instruiti si experimentati in cele mai recente tehnologii pentru a verifica si repara televizoare CRT, LCD, LED sau plasma.

Asiguram service TV Beko in Bucuresti, dar si service TV pentru orice alte modele si marci de televizoare.

Daca aveti un TV Beko pe care dorit sa-l reparati, echipa noastra de electronisti va poate oferi suportul tehnic de care aveti nevoie.

Pentru a lua legatura cu unul din specialistii nostri in service TV Beko sunati chiar acum la 0766.728.172