Service Televizoare Bucuresti

Service TV

Aveti probleme legate de buna functionare a televizorului dvs.?
Echipa noastra de electronisti dispune de documentatia necesara si o lunga experienta in service televizoare Bucuresti.

Contactati-ne in cel mai scurt timp si veti beneficia de interventii:

  • de calitate
  • durabile
  • la preturi net avantajoase

In plus, va oferim 1 an garantie la majoritatea reparatiilor!

Sunati la 0766.728.172 si luati legatura cu unul din specialistii nostri!
Satisfactia si fidelizarea clientilor sunt deviza noastra, de aceea am reusit sa dezvoltam relatii pe termen lung cu cei care au apelat la serviciile noastre.

Productia de televizoare este probabil una din cele mai dinamice in societatea de consum actuala. Anual apar modele noi pe piata pe care suntem incurajati sa le achizitionam.
Cu toate acestea, din ce in ce mai multi oameni s-au convins ca a arunca un televizor defect, care poate fi reparat si poate functiona inca ani buni, este o atitudine nerentabila si ne-ecologica in acelasi timp.

Pentru remedierea defectiunii televizorului dvs. va asteptam cu o echipa experimentata in service televizoare Bucuresti.

Executam interventii pentru orice model de televizor si orice marca:
SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Asiguram service televizoare Bucuresti pentru orice tip de aparat tv: tip CRT (clasic cu tub cinescop), LCD, Tv LED si plasma.

Inainte de a investi intr-un televizor nou, verificati la cat se ridica costul reparatiei pentru televizorul defect din dotare. Operatiunile de service televizoare Bucuresti se executa la atelierul nostru din sectorul 2, dar, la solicitarea clientului, ne putem deplasa si la domiciliul acestuia, in Bucuresti, toate sectoarele, si unele zone limitrofe.

In cazuri de exceptie, pentru defectiuni care necesita verificari cu aparatura speciala, va fi necesar sa aduceti televizorul defect la atelier. Dupa descoperirea defectiunii veti fi informat la cat se ridica costul reparatiei si ramane sa decideti in cunostinta de cauza daca doriti sau nu reparatia. Constatarea defectiunii la sediul nostru se face pe loc si nu va costa nimic.

Sunati chiar acum la 0766.728.172 si discutati cu un specialist in service televizoare Bucuresti. Va asteptam.