Service Tv Hitachi

Service TV

Aveti probleme cu televizorul dvs. marca Hitachi?

Firma noastra dispune de electronisti cu experienta in depanarea oricarui model sau marca de televizor, inclusiv in service TV Hitachi.

Pentru a remedia problema, contactati-ne chiar acum la numarul 0766.728.172

Beneficiati de 1 an garantie oferita la orice reparatie TV!

Dispunem de aparatura si competentele necesare pentru a va oferi servicii rapide, de calitate si la un pret rezonabil.

Executam service TV Hitachi la domiciliul clientului, sau, in functie de situatie, la sediul firmei noastre din Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti televizorul defect la atelierul nostru, nu trebuie sa platiti nimic pentru a afla cauza nefunctionarii.

Vi se va comunica costul si durata reparatiei si ramane sa decideti daca doriti sa-l reparati sau nu.

De cele mai multe ori este mult mai convenabila depanarea decat achizitionarea altui aparat. Un televizor mai poate functiona inca ani buni dupa remedierea defectului.

Va asiguram ca preturile pe care le practicam pentru service TV Hitachi sunt rezonabile, astfel incat fiecare client sa fie satisfacut si sa apeleze si alta data la noi.

Despre marca de televizoare Hitachi

Hitachi este o companie multinationala japoneza si o societate conglomerat de electronice, una din cele mai mari din industria IT.

Si-a inceput activitatea 1910, ca service de aparatura electrica. Lanseaza intaiul sau produs inovator, primul motor cu cinci cai putere, iar in 1959 produce primul computer tranzistorizat.

Alte inventii legate de numele Hitachi sunt cel mai mic cip si robotul interactiv, realizat in 2007.

In 1982 deschide Hitachi Europe Ltd si se extinde in aproape toate statele, iar in 1994 si in China.

In 1990 produce in serie calculatorul cu cea mai mare viteza de procesare la acea data in lume si dezvolta ecranul color TFT cu cristale lichide de inalta rezolutie.

Hitachi este o companie foarte diversificata, care opereaza in multe domenii de activitate. Ca producator de electronice de consum, Hitachi fabrica sub propriul nume de brand: televizoare, camere video, proiectoare LCD si aparatura de inregistrare.

Alaturi de Sony, Sharp, Panasonic, Samsung, LG, Philips, Hitachi se numara printre cei mai mari producatori de televizoare LCD si cu plasma.

Executam service TV Hitachi in Bucuresti, toate sectoarele, si unele zone aflate in apropiere.

Piesele defecte le inlocuim cu componente noi, de calitate, iar cele mai greu de gasit le putem procura prin comanda, direct de la furnizorii nostri.

Pentru defecte uzuale, de regula avem pe stoc piesele de schimb, astfel incat sa putem remedia cauza nefunctionarii in cel mai scurt timp cu putinta.

In afara de service TV Hitachi, asiguram service TV pentru orice alta marca sau tip de televizor: cu tub, LCD, LED sau plasma.

Progresele tehnologice si practica indelungata in domeniul depanarii TV ne-au obligat sa ne punem la curent cu noile tehnologii, asa ca puteti fi sigur ca televizorul dvs. se afla pe maini bune.

Pentru a beneficia de consilierea si serviciile unui specialist in service TV Hitachi, puteti suna chiar acum la 0766.728.172