Service tv Philips

Service TV

Aveti un tv Philips cu probleme in functionare si vreti sa apelati la un specialist in service tv Philips?

Va stam la dispozitie cu un personal format din electronisti bine pregatiti, cu experienta in service tv Philips, dar si in cele mai multe din marcile și modelele de televizoare comercializate in tara noastra.

Toti clientii nostri beneficiaza de 1 an garantie la orice reparatie!

Ne straduim sa oferim servicii de calitate, rapide si la preturi rezonabile.

Beneficiati de constatare gratuita a defectiunii daca aduceti televizorul la sediul firmei noastre, in Bucuresti sector 2.

Verificarea aparatului defect se face pe loc, sau in una-doua zile, pentru defecte mai greu de identificat.

Specialistii nostri in service tv Philips dispun de documentatia si instrumentele necesare pentru a va oferi o diagnoza cat mai precisa.

Dupa ce se comunica costul si durata reparatiei, ramane la latitudinea clientului daca doreste sau nu efectuarea reparatiei.

De cele mai multe ori, este mult mai rentabila reparatia decat achizitionarea unui aparat nou. Un televizor - odata reparat - poate functiona inca multi ani de acum incolo, mai ales daca apartine unei marci de prestigiu.

Piesele de schimb care sunt mai greu de gasit se pot procura prin comanda, de la furnizorii strategici cu care colaboram de mai multi ani.

Despre marca de televizoare Philips

Cu o traditie de peste 120 de ani, compania olandeza multinationala Royal Philips (cunoscuta mai ales sub denumirea de Philips) si-a legat numele de o serie de inventii tehnologice.

In incercarea de a se adapta unei piete in continua schimbare, a realizat de-a lungul timpului o gama larga de produse: de la becuri, radiouri, aparate electrocasnice, televizoare, la echipamente medicale.

A facut primele experimente pentru televiziune si a pus bazele in domeniul tranzistorilor si circuitelor integrate, reusind sa castige o pozitie de frunte pe piata americana a produselor electronice de consum. Televizoarele brandului Philips se distingeau prin calitate si fiabilitate, dar faceau fata cu greu concurentei asiatice (LG si Samsung).

In 1982, Philips a facut echipa cu Sony pentru a lansa CD-ul, din care a evoluat mai tarziu DVD-ul si discul Blue-ray.

In prezent, Philips este cel mai mare producator de echipamente de iluminat din lume.

La inceputul anului 2013, Philips s-a decis sa vanda partea sa de afaceri cu produsele audio-video companiei japoneze Funai Electric si sa se concentreze pe productia de aparatura medicala si electrocasnice, domenii in care se situeaza pe pozitii de frunte.

Philips si-a promovat o noua imagine, mai reprezentativa, confirmand dorinta de a oferi produse avansate tehnologic, usor de folosit si proiectate conform nevoilor oamenilor, in scopul cresterii calitatii vietii.

Asiguram service tv Philips pentru Bucuresti, toate sectoarele, si unele zone din imprejurimi.

Oferim calitate la preturi avantajoase, astfel incat fiecare client sa fie multumit si sa apeleze si alta data la noi.

Pentru service tv Philips sunati chiar acum la 0766.728.172