Service TV Akai

Service TV

Electronisti cu experienta indelungata, asiguram service TV, inclusiv service TV Akai, in Bucuresti, toate sectoarele, si in unele zone din apropiere.

Daca aveti un TV Akai defect pe care vreti sa-l reparati, contactati-ne acum la numarul 0766.728.172 pentru informatii suplimentare si programare.

Executam reparatii TV de calitate, durabile si la preturi rezonabile.

Dispunem de aparatura, documentatia si expertiza necesara pentru a asigura service TV, cuprinzand si service TV Akai, care sa satisfaca exigentele si eficienta maxima dorita de dvs.

In plus, acordam 1 an garantie pentru majoritatea reparatiilor TV!

Despre marca de televizoare Akai

Akai este este numele unui brand prezent de peste opt decenii pe piata electronicelor de consum.

Fondata in 1929, compania japoneza Akai Electric Company s-a lansat pe piata mondiala prin echipamentele sale audio-video de inalta calitate.

In prezent, este subsidiara a conglomeratului Grande Holdings si distribuie produsele sale (printre care se numara intreaga gama de televizoare color) in intreaga lume.

Marca Akai este folosita in prezent pentru comercializarea de produse electronice si electrocasnice, fabricate de alte companii, cum ar fi Samsung, spre exemplu.

Practica indelungata in depanare tv, ne-a facut sa ne perfectionam continuu in ceea ce priveste noile tehnologii de fabricatie pentru televizoare.

Efectuam servicii de reparatii pentru orice model de televizor: TV CRT, LCD, LED sau plasma. De asemenea, asiguram service TV pentru orice marca de televizor, inclusiv service TV Akai.

In functie de situatie, reparatiile se executa la domiciliul clientului sau la sediul firmei noastre din Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti televizorul defect la atelierul nostru, beneficiati de diagnoza gratuita.

Odata informati asupra defectului, a duratei si costului reparatiei, ramane la latitudinea dvs. daca doriti sau nu sa-l reparati.

Cele mai multe televizoare pot fi reparate la preturi rezonabile si mai pot functiona inca multi ani de acum incolo, pentru ca sunt proiectate pentru o durata mai lunga de viata.

Tot ce trebuie să faceti este să ne contactati telefonic pentru service TV Akai, sa ne spuneti ce simptome prezinta televizorul dvs. si noi vom remedia defectiunea in cel mai scurt timp.

Pentru inlocuirea pieselor defecte la televizoare folosim doar componente noi, de calitate, direct din stocul nostru sau de la furnizorii cu care colaboram de mai multi ani.

Oferim servicii de calitate, la preturi competitive si incercam permanent sa ne imbunatatim si sa ne diversificam serviciile in avantajul clientilor nostri.

Pentru mai multe informatii privind service TV, sau service TV Akai, puteti sa ne contactati chiar acum la numarul 0766.728.172