Service TV Orion

Service TV

Daca aveti un TV Orion defect pe care doriti sa-l reparati, ne puteti contacta la numarul de telefon 0766.728.172

Suntem electronisti cu experienta indelungata si executam service TV Orion rapid, eficient, cu respectarea standardelor de calitate si la preturi rezonabile. Oferim 1 an garantie la orice reparatie!

Asiguram service TV Orion, dar si reparatii TV pentru orice alte marci si tipuri de televizoare.

Evolutia rapida a tehnologiilor de fabricatie si cererea permanenta de servicii de reparatii televizoare ne obliga sa fim mereu la curent cu noutatile.

Despre marca de televizoare Orion

Fondata in 1958, compania japoneza Orion Electric si-a inceput activitatea cu productia de radiouri, casetofoane si sisteme stereo.

De-a lungul timpului, Orion si-a crescut capacitatea de producție pentru a dezvolta si realiza televizoare de orice tip (cu tub, LCD, plasma), combo-uri TV / VCR , camere video , DVD-uri etc. Orion este creatorul conceptului de " Teletext ".

Compania realizeaza produse pentru mari branduri de electronice si a lucrat mult timp cu Broksonic, Durabrand, Memorex și Sansui.

In 2001 a devenit un furnizor major pentru Toshiba in fabricarea de televizoare CRT , televizoare cu plasmă LCD și Combo-uri DVD / VCR.

De asemenea, Orion este producator de televizoare LCD pentru marca Sharp si de DVD playere pentru Onkyo si Pioneer.

Cu filiale pe mai multe continente, Orion Electric este in prezent unul dintre cele mai mari subcontractori din lume în fabricarea de televizoare și alte produse audio-video.

Oferim service TV in Bucuresti, indiferent de sector, pentru toate modelele de televizoare produse in tara sau in lume, din marci cunoscute sau nu, inclusiv service TV Orion.

In general, defectele uzuale se remediaza pe loc la atelier, pentru ca avem pe stoc piesele de schimb necesare. Folosim la reparatii TV doar piese noi si de calitate.

In functie de situatie, operatiunile de service TV Orion se realizeaza la domiciliul clientului sau la atelierul nostru din Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti televizorul la sediul firmei noastre, dupa verificarea lui vi se comunica intr-o zi, maxim doua, defectiunea gasita, costul reparatiei si durata ei (in situatia in care piesele de schimb nu sunt disponibile si pot fi procurate doar pe comanda de la furnizorii nostri).

Mai departe ramane sa decideti dvs. daca doriti sau nu efectuarea reparatiei.

Verificarea televizorului la sediul firmei noastre se face gratuit.

Inca de la infiintare, ne-am orientat spre satisfactia si fidelizarea clientului. Ne straduim sa lucram cat mai eficient si profesional, astfel ca toti clientii sa fie multumiti de serviciile noastre de reparatii televizoare si sa ne recomande mai departe.

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii si programare service TV Orion! Va stam la dispozitie la nr de telefon 0766.728.172 Sunati acum!