Service tv Samsung

Service TV

Daca aveti un tv Samsung care tocmai s-a defectat si aveti nevoie de ajutorul unui specialist in service tv Samsung, va stam la dispozitie!
Sunati chiar acum la 0766.728.172 pentru informatii si programare.

Ne ocupam de mai multi ani de service tv Samsung si avem o bogata experienta de lucru, pentru ca dinamica pietei ne obliga sa fim permanent la curent cu noile tehnologii.

Dispunem de documentatia si aparatura necesara pentru service tv Samsung, dar si pentru orice alta marca sau model de televizor.

Realizam interventii rapide, de calitate si la preturi avantajoase.
Oferim 1 an garantie la orice reparatie!

Despre marca de televizoare Samsung

Fondata in 1969, Samsung Electronics (parte a companiei sud-coreene Samsung Group) este o companie multinationala producatoare de electronice, electrocasnice si produse IT.

In 1970 produce primul sau televizor alb-negru, pentru ca dupa numai un deceniu sa realizeze si sa vanda in lumea intreaga o gama larga televizoare, alaturi de alte produse electronice, rivalizand cu alte companii de prestigiu.

Prin investitii masive in dezvoltare si cercetare, compania a devenit in scurt timp unul din liderii mondiali in industria electronicelor.

Samsung Electronics se numara printre putinele companii producatoare care a folosit pentru ecranele televizoarelor sale, şasiuri de productie proprie.

Cu toate acestea, multe din modelele sale de televizoare cu ecran plat folosesc ecrane chinezesti, de calitate mai slaba, fapt ce i-a afectat in ultimiii ani reputatia
De asemenea, noile ecrane CRT slim si superlim Samsung sunt mai slabe din punct de vedere calitativ.

In 1995 Samsung Electronics a realizat primul display cu cristale lichide si in scurt timp a reusit sa atinga nivelul tehnologic al rivalor sai de pe piata de profil.

Anii ce au urmat au adus o imbunatatire brandului Samsung, care a devenit lider pe piata producatorilor de ecrane tv LCD, tv LED si ecrane TFT, prin investitii masive in dezvoltarea noilor tehnologii.

Samsung Electronics este la ora actuala unul din cele mai mari producatori de display-uri cu cristale lichide și de telefoane mobile de ultima generație.

In anul 2012, Samsung a deschis in Romania primul sau magazin, singurul de altfel din Europa de Est, dovada a popularitatii de care se bucura acest brand pe piata romaneasca.

Recent, s-au lansat pe piata noastra si noile serii de televizoare Smart TV Samsung, modele inteligente şi elegante, menite sa imbunatateasca semnificativ experienţa TV a utilizatorilor.

Daca aveti un tv Samsung ce trebuie reparat, nu ezitati sa ne contactati! Suntem o echipa de electronisti experimentati si asiguram service tv Samsung in Bucuresti, toate sectoarele.

Interventiile se fac la sediul firmei noastre sau la domiciliul clientului.
Sunati chiar acum la 0766.728.172 Va asteptam.