Service tv Sony

Service TV

Aveti un tv Sony care nu mai functioneaza sau aveti probleme cu imaginea sau sunetul?
Sunteti in cautarea unui profesionist in service tv Sony?

service tv Sony

Contactati-ne chiar acum la numarul 0766.728.172 pentru informatii si programare.

Suntem specializati in service tv Sony si, in general, in toate marcile si modelele de televizoare, pentru ca anii de experienta si dinamica pietei ne fac sa fim permanent la curent cu cele mai recente tehnologii.

Activam in Bucuresti, toate sectoarele, iar sediul firmei noastre se afla in sectorul 2. In functie de situatie, facem si deplasari la domiciliul clientului.

Pentru defectiuni care necesita mai mult timp de verificare si aparatura speciala, s-ar putea sa fie nevoie sa aduceti televizorul la atelierul nostru.

Intr-o zi, maxim doua, vi se va comunica costul si durata reparatiei.
Mai departe, decizia de a efectua sau nu reparatia va apartine.

Daca aduceti televizorul defect la sediul firmei noastre, identificarea defectiunii se face gratuit.
Pentru remedierea defectiunii, practicam preturi rezonabile si folosim doar piese de schimb noi, de calitate, procurate de la furnizorii strategici cu care colaboram.

Asiguram service tv Sony de calitate, la preturi competitive si oferim 1 an garantie la orice reparatie!

Despre televizoarele marca Sony

Sony Corporation – producator de componente si echipamente electronice profesionale și de consum - este cel mai mare conglomerat multinational japonez si unul din cele mai mari la nivel global.

Multe produse electronice folosite in prezent incorporeaza in ele o idee inovatoare sau o tehnologie venind de la Sony.

Astfel, de numele brandului se leaga inventii ca primul tranzistor radio, aparatul video, prima casetă cu bandă magnetică din Japonia, walkman-ul, play-station-ul si primul CD player portabil.

1968, Sony a introdus numele de marcă Trinitron pentru televizoare cu tub catodic si mai târziu pentru monitoare de calculator. In 2005, Sony a sistat producția de Trinitron pentru majoritatea piețelor, exceptand cateva tari asiatice.

In anii ce au urmat, Sony a lansat pe piata televizoare LCD de înaltă definiție, home cinema și home-theatre.

Desi, in ultimii ani, profiturile inregistrate din televizoare nu au fost conform asteptarilor, Sony ramane in topul marilor producatori de electronice din lume.

Pentru a lua legatura cu unul din specialistii nostri in service tv Sony sunati chiar acum la 0766.728.172Tratam cu seriozitate orice solicitare, astfel incat fiecare client sa fie multumit si sa ne recomande mai departe.