Service TV Sharp

Service TV

Suntem o firma cu experienta indelungata in reparatii televizoare si asiguram service TV orice marca, inclusiv service TV Sharp. Sunati chiar acum la 0766.728.172

Cunostintele privind tehnologiile de varf in domeniul TV ne permit sa asiguram reparatii durabile, de calitate, eficiente si la un pret avantajos pentru clientii nostri.

Se ofera 1 an garantie la orice reparatie!

Operatiunile de service TV Sharp si orice alte modele si marci de televizoare se realizeaza in Bucuresti, toate sectoarele, si in unele zone din imprejurimi.

Despre marca de televizoare Sharp

Infiintata in 1912, multinationala japoneza Sharp Corporation este una din cele mai mari producatoare de televizoare din lume.

Compania produce electronice de larg consum, inclusiv TV LCD, vandute sub marca Aquos, telefoane mobile, sisteme audio-video si electrocasnice, iar pentru pentru piata de afaceri - proiectoare, monitoare, fotocopiatoare si imprimante laser.

In 1925 realizeaza primul sau radio si in 1953 primul televizor alb-negru.

Numele Sharp se leaga de multe produse inovatoare: primul calculator din lume cu circuite integrate si primul calculator cu ecran cu cristale lichide.

Intre 1976-1978, Sharp creeaza pentru prima oara in lume un televizor cu ecran foarte subtire (3 cm grosime), primul calculator de buzunar cu buton tactil si primele televizoare "Picture-in-Picture".

In 1979 deschide in SUA prima fabrica din strainatate pentru productia de televizoare si incepe sa fabrice aparate video in Japonia.

Desi in anii ‘80, Sharp a fost devansata de rivalul sau, Sony, in anii ’90 se impune ca lider mondial al industriei ecranelor cu cristale lichide (LCD).

Pe masura ce compania se extinde, infiinteaza filiale pe toate continentele, dar cele mai multe produse sunt realizate în Japonia.

In 1991 se lanseaza primele TV Sharp LCD din lume cu montare pe perete, iar 3 ani mai tarziu, un LCD reflectorizant de tip TFT color, care devine popular ca ecran pentru dispozitive mobile, pentru ca este vizibil si la lumina naturala.

In 1997, Sharp creeaza primul telefon din lume cu camera foto. Un an mai tarziu, anunta ca va renunta la fabricatia de TV Sharp CRT, axandu-se pe TV Sharp LCD, in care era specializata.

Pe o piata emergenta cum este cea a electronicelor, numele Sharp va fi indisolubil legat de inovatiile legate de tehnologia LCD, ecrane foarte mari si subtiri (EL) si televizoare TFT LCD de inalta definitie.

Din anul 2001 incepe colaborarea cu Sanyo Electric si in 2007 alianta cu firma Pioneer.

Criza economica si scaderea vanzarilor pe piata japoneza au diminuat profiturile companiei, care, in 2012 - la aniversarea a 100 de ani de la infiintare - anunta cele mai slabe rapoarte din toata istoria sa.

In martie 2013, Sharp accepta o investiție 100 millione de dolari de la Samsung.

Asiguram service TV Sharp la domiciliul clientului sau la sediul firmei noastre din Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti aparatul defect la noi la atelier, beneficiati de diagnosticare gratuita.

Pentru informatii si programare service TV Sharp sunati chiar acum la 0766.728.172 pentru a lua legatura cu unul din specialistii nostri.