Service TV Daewoo

Service TV

Pentru reparatii TV eficiente si durabile e nevoie de multi ani de experienta si cunostinte de specialitate.

Daca aveti nevoie de un specialist in service TV Daewoo pentru a va repara televizorul defect, ati ajuns unde trebuie!

Sunati chiar acum la numarul 0766.728.172 pentru informatii suplimentare si programare.

Dispunem de dotarile si documentatia necesara pentru service TV, la orice model de televizor: TV CRT, TV LCD, TV LED si plasma.

Pentru orice reparatie efectuata de specialistii nostri, inclusiv pentru service TV Daewoo, acordam 1 an garantie!

Avem experienta indelungata in reparatii TV si service TV Daewoo in particular.

Efectuam depanari televizoare in conditii de siguranta, cu respectarea standardelor de calitate si la preturi avantajoase!

Despre marca de televizoare Daewoo

Daewoo este numele de marca sub care isi comercializeaza produsele compania producatoare de electronice si electrocasnice, Daewoo Electronics.

A treia ca marime din Coreea de Sud, dupa Samsung si LG, Daewoo Electronics s-a desprins de conglomeratul mama, Daewoo Group, desfiintat in 1999, ca urmare a crizei economice asiatice.

Dongbu Group detine in prezent 51% din Daewoo Electronics, restul apartinand unui grup de creditori.

In ciuda problemelor financiare, Daewoo Electronics continua sa-si vanda produsele sale - printre care se numara si televizoare color - in numeroase tari de pe intreg mapamondul.

Asiguram reparatii televizoare pentru orice marca de televizor, inclusiv service TV Daewoo, pe toata raza orasului Bucuresti si in unele zone apropiate.

Evolutia tehnologica rapida si practica continua in reparatii TV ne-au facut sa fim mereu la curent cu cele mai recente tehnologii de fabricatie a televizoarelor.

In functie de situatie, firma noastra asigura reparatii TV la domiciliul clientului sau la sediul nostru din Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti televizorul defect la atelier, verificarea si constatarea defectiunii nu va costa nimic.

Odata informati asupra defectului, a duratei si pretului reparatiei, ramane sa hotarati dvs. daca doriti sau nu sa-l reparati.

Cele mai multe televizoare pot fi reparate la preturi rezonabile si isi pot prelungi cu cativa ani durata de viata.

Pentru reparatii TV, electronistii nostri folosesc componente noi, de calitate, din stocul nostru permanent sau de la furnizorii cu care colaboram de mai multi ani.

Pentru mai multe informatii legate de service TV, care includ si service TV Daewoo, sunati chiar acum la numarul 0766.728.172 Va asteptam.