Service TV Funai

Service TV

Daca sunteti in cautarea unui profesionist in service TV Funai, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0766.728.172

Dispunem de toate dotarile si cunostintele acumulate in ani de experienta in service TV, inclusiv service TV Funai, pentru a va oferi servicii rapide, de calitate si la un pret rezonabil.

Consideram ca satisfactia si fidelizarea clientilor este cea mai buna forma de promovare pentru o firma actionand in sfera serviciilor.

De aceea, va oferim 1 an garantie la orice fel de reparatii TV!

Zona de acoperire pentru service TV , inclusiv service TV Funai, este orasul Bucuresti, cu toate sectoarele sale, si unele zone aflate in imediata vecinatate.

Despre marca de televizoare Funai

Fondată în 1961, compania multinationala japoneza Funai Electric produce, dezvolta si comercializeaza calculatoare, imprimante, aparatura electrocasnica, DVD-uri si televizoare cu ecran plat (LCD și plasma).

Succesul companiei Funai se explica prin practicarea preturilor mici, competitive, si productia de serie, cu mentinerea unor standarde calitate bine definite.

Produsele electronice sunt vandute sub diferite nume de marca: Funai, Emerson, Magnavox, Sylvania și Symphonics.

La inceputul anului 2013, Funai a achizitionat industria de divertisment Philips, castigand dreptul de a folosi numele de Philips la aceste produse, timp de 5 ani.

Asiguram service TV Funai, dar si pentru alte marci si modele de televizoare: clasicele TV cu tub catodic, TV LCD, TV LED si TV plasma.

Experienta acumulata de electronistii nostri certifica calitatea muncii prestate si eficienta maxima dorita de dumneavoastra.

In functie de situatie, executam service TV Funai la domiciliul clientului sau la sediul firmei noastre, situate in Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti televizorul defect la atelierul nostru, de regula diagnosticarea se face pe loc si nu va costa nimic.

Dupa ce sunteti informat in legatura cu defectul gasit, costul si durata reparatiei, dvs. decideti daca doriti sa-i dati curs sau nu. Va asiguram ca preturile noastre sunt rezonabile.

Pentru acele defecte de televizoare care apar mai frecvent, avem pe stoc piese de schimb.

Componentele mai deosebite pot fi procurate prin comanda de la furnizorii cu care colaboram de mai multi ani.

Folosim doar piese de schimb noi si de calitate, pentru a realiza reparatii TV cat mai durabile.

Va asteptam cu un personal calificat in service TV Funai si in alte marci si modele de televizoare. Suntem un partener de incredere si va puteti convinge de acest lucru sunand chiar acum la 0766.728.172