Executam orice fel de reparatie TV, inclusiv service TV Myria

Service TV

Aveti nevoie de ajutor specializat pentru o reparatie TV?

Ne puteti contacta chiar acum la numarul 0766.728.172

Electronisti cu practica indelungata, executam orice fel de reparatie TV, inclusiv service TV Myria.

Ne straduim sa oferim reparatii de calitate, durabile si la preturi rezonabile.

Pentru majoritatea reparatiilor TV acordam 1 an garantie!

Daca apare o problema in perioada de garantie, ea se remediaza rapid, fara niciun cost.

Pentru ca asiguram de multi ani service TV Myria si pentru alte marci de televizoare, suntem la curent cu cele mai recente tehnologii de fabricatie.

Detinem documentatia si aparatura necesara pentru a realiza servicii de calitate, cu eficienta maxima.

Raspundem la orice solicitare de reparatie TV, indiferent de modelul de televizor: cu tub catodic CRT, TFT, LED, LCD sau plasma.

Despre marca de televizoare Myria

Cu numele de brand Myria sunt comercializate in Romania produse electronice si IT: televizoare cu plasma, televizoare LCD, calculatoare, laptop-uri, DVD-uri, sisteme Home-Cinema etc.

Televizoarele Myria sunt produse de compania Vestel din Turcia, cel mai mare producator european de bunuri de larg consum.

Vestel ocupa locul al doilea ca volum de vanzari in Europa, dupa Samsung, iar cota sa de piata e in continua crestere.

Zona in care ne desfasuram activitatea este orasul Bucuresti si imprejurimile.

Dupa cum este cazul, ne deplasam la domiciliul clientului pentru reparatie TV sau efectuam interventia la sediul firmei noastre, in Bucuresti, sector 2.

Specialistii nostri in service TV, inclusiv service TV Myria, folosesc doar piese de schimb noi si de calitate.

Pentru defecte uzuale, de regula avem piesele necesare pe stoc, la atelier. Pentru piesele mai greu de procurat se face comanda la unul din furnizorii nostri cu care colaboram.

Pentru orice reparatie TV se poate aduce televizorul defect la noi la atelier si in acest caz nu va trebui sa platiti nimic pentru depistarea defectiunii.

Verificarea televizorului se face pe loc sau poate dura una-doua zile, daca defectul este mai serios si mai greu de identificat.

Dupa ce vi se aduce la cunostinta defectiunea descoperita, costul si durata reparatiei, ramane sa decideti daca solicitati sau nu reparatia.

Va asiguram ca pentru o reparatie TV firma noastra practica preturi rezonabile, fiindca ne dorim ca fiecare client sa plece de la noi multumit si sa ne solicite si alta data.

Pentru ca realizam de ceva vreme service TV Myria, dar si pentru alte marci de televizoare, ne-am straduit in timp sa ne optimizam serviciile si preturile in favoarea clientilor nostri.

Apelati cu incredere la noi, ori de cate ori aventi nevoie de o reparatie TV!

Pentru alte detalii, luati legatura cu unul din specialistii nostri in service televizoare, inclusiv service TV Myria, la numarul de telefon afisat 0766.728.172