Service Tv Grundig

Service TV

Aveti un TV Grundig defect pe care doriti sa-l reparati?

Va stam la dispozitie cu o echipa de electronisti experimentati in service TV Grundig, dar si in alte modele si marci de televizoare din cele comercializate la noi in tara.

Sunati chiar acum la 0766.728.172 pentru informatii si programare service TV Grundig.

Ne concentrăm pe nevoile clientului si garantam rezultatele muncii noastre, oferind 1 an garantie la orice reparatie TV.

Asiguram reparatii rapide, durabile, de calitate si la preturi avantajoase pentru clientii nostri.

Despre marca de televizoare Grundig

Compania germana Grundig producea radiouri la inceputul infiintarii sale, in 1945. In cativa ani devine cea mai mare producatoare de radiouri din Europa, iar in 1951 lanseaza pe piata primele TV Grundig.

În 1972, Grundig GmbH devine Grundig AG si incepe sa vinda treptat actiuni firmei Philips, pana ca acesta din urma preia in totalitate controlul economic in 1993. Datorita slabelor performante, Philips vinde Grundig unui consorțiu german, în 1998.

In 2003, odata cu intrarea in faliment, sectiunea de electronice – care se ocupa de fabricarea de televizoare – este vanduta companiei britanice Alba si concernului turc Beko.

In 2007, Beko, parte a grupului turc Koç Holding, achizitioneaza si partea detinuta de compania Alba, devenind proprietar cu drepturi depline asupra diviziei de electronice.

Dupa preluarea Companiei Grundig, Beko inlocuieste şasiurile TV Grundig originale cu şasiuri proprii Beko.

In 2009, Beko Elektronik isi shimba denumirea in Grundig Elektronik.

Compania Alba a pastrat licenta de a utiliza marca Grundig in Marea Britanie pana in 2010 si in Australia pana in 2012.

Asiguram service TV Grundig in Bucuresti, acoperind sectoarele si unele zone din imediata vecinatate.

Pentru defectiunile frecvente la televizoare, avem pe stoc piesele de schimb necesare, iar piesele mai greu de gasit le putem procura prin comanda de la furnizorii nostri cu care colaboram de mai multi ani.

Folosim doar componente noi si de calitate.

Operatiunile de service TV Grundig se executa, de la caz la caz, la domiciliul clientului sau la atelierul nostru din Bucuresti, sector 2.

Daca aduceti televizorul la sediul nostru, nu veti plati pentru diagnosticare, aceasta se face gratuit.

Dispunem de documentatia si aparatura necesara pentru a va oferi o diagnoza rapida si corecta.

Asiguram service TV Grundig in Bucuresti, dar si service TV pentru orice alte marci si modele de televizoare: CRT, LCD, LED sau plasma.

Daca aveti un TV Grundig pe care doriti sa-l reparati, apelati cu incredere la noi sunand la 0766.728.172

Veti lua legatura cu unul din specialistii nostri in service TV Grundig, care va poate oferi toate informatiile solicitate. Va asteptam!